Fiberchim - Scaune stadion

Blaturi de bucatarie preturi

blat de bucatarie fbt 38

Cele mai ieftine blaturi de bucatarie

Portofoliul nostru de marmura compozita(blaturi bucatarie) este potrivit pentru realizarea diferitelor articole pentru casa si locuri publice. Gama foarte larga de materiale, culori, nuante si unicitatea lor, fac marmura compozita si piatra decorativa sa fie optiunea preferata pentru arhitecti si designeri. Utilizarea marmurei compozite atat in scop functional, cat si ornamental, se regaseste si in realizarea unor produse precum blaturile de bucatarie, trepte-contratrepte si glafuri exterioare sau glafuri interioare.

Recomandari:
– specificarea masuratorilor exacte pentru blaturi de bucatarie: grosime, diametru si locatia fiecarui decupaj, caracteristicile decupajului, finisarea laturilor vizibile, tipul finisarii de la suprafata blatului.

Recomandari generale pentru intretinere – Blaturi de bucatarie

– toate modelele de blaturi de bucatarie din marmura compozita nu sunt atacate de solutii acide ( suc de lamaie, cola, otet, vin, ketchup etc. ) nu folositi niciodata detergenti pe baza de acizi;
– nu folositi niciodata pentru curatare obiecte abrazive
– nu este necesara tratarea suprafatei blatului de bucatarie cu produse protectoare, asta datorita straturilor superioare de geluri poliesterice;
-Ca oricarei suprafete solide, loviturile puternice pot dauna blaturilor de bucatarie din marmura compozita. Datorita structurii sale, acestea se pot sparge daca sunt lovite cu obiecte ascutite sau dure.
-Datorita straturilor succesive de gelcoat-uri blaturile de bucatarie din marmura compozita sunt imune la orice fel de absortie de substante.
-Contactul cu vase de bucatarie sau lichide fierbinti nu vor afecta blaturile de bucatarie.

Avem o gama larga de modele de blaturi de bucatarie, din marmura sau granit compozit din care puteti alege materialul respectiv culoarea dorita la grosimi de la 2 la 5 cm pentru blaturi blaturi de bucatarie, iar in functie de dimensiuni contactand unul din specialistii nostri, in cel mai scurt timp vi se va emite un pret.Preturile blaturilor de bucatarie sunt negociabile in functie de dimensiuni si complexitatea lucrarii.

Cele mai ieftine blaturi de bucatarie doar la Fiberchim – Contactati-ne!

Scrieti un comentariu

*

captcha *


SEO Powered By SEOPressor